JagHjartarByLindaEliasson2017-33.jpg
Skärmavbild 2020-02-20 kl. 19.57.26.png

Om

Jag har varit anställd i över 10 år och har under den tiden arbetat med design, både på byrå och på kundsidan. Sedan 2014 driver jag även mitt eget företag, jag hjärtar. Och som namnet antyder, så är det där jag har mitt hjärta. Som frilansande art director, stylist, designer, kreatör, grafisk designer, fotograf och allt däremellan. Ni kan anlita mig till att göra allt från grafiska identiteter, koncept vare sig det är till ett event eller födelsedagskalas, resereportage, sociala medier content, illustrationer, styla eller fota inredningsjobb.

 

Jag föddes med ett hjärtfel som jag opererades för när jag var sex år. Mitt långa ärr längs bröstkorgen gör mig påmind om hur viktigt det är att ha med sitt hjärta i allt du gör.

 

Och färg, form och att få skapa har alltid varit min drivkraft. Tillsammans med viljan att leva mitt liv på mitt sätt, med människor omkring mig som inspirerar och har drömmar. Därför tar jag mig tid att förstå, lyssna och lära känna dig. Hos mig lämnar aldrig hjärta och hjärna varandras sidor. 

Lina Andersson

Namnlöst-1.png